Heidi Frederikke Sigdal indtræder i Team Rynkebys bestyrelse

Journalist og tv-vært Heidi Frederikke Sigdal indtræder i velgørenhedscykelholdet Team Rynkebys bestyrelse.

Heidi Frederikke Sigdal cyklede selv de knap 1300 kilometer til Paris med Team Rynkeby-holdet fra Ringe tilbage i 2016.
Fællesskabet og arbejdet for børn med kritiske sygdomme tændte en særlig gnist i hende, og de seneste fem-seks år har hun arbejdet i og omkring velgørenhedsorganisationen med forskellige kommunikationsopgaver.
Nu træder Heidi Frederikke Sigdal mere formelt ind i Team Rynkeby-organisationen.

Den kendte journalist og vært på Go' morgen Danmark bliver fra december 2022 en del af Team Rynkeby Fondens bestyrelse. Her skal hun være med til at udvikle Team Rynkeby-projektet, som i dag tæller mere end 2000 cykelryttere og mere end 500 frivillige hjælpere fra 68 hold i ni lande.

”Team Rynkeby Fondens formål og arbejde for børn med kritiske sygdomme er blevet en hjertesag for mig. Det er et projekt, der på trods af sin størrelse og internationalisering forsat er drevet af ildsjæle og kærlighed. Jeg glæder mig til at blive en del af bestyrelsen og være med til at udvikle og forme fremtiden for det projekt, jeg holder så meget af,” siger Heidi Frederikke Sigdal, der er opvokset i Årslev ikke langt fra Ringe.

Unikt potentiale

Team Rynkeby har cyklet til Paris hvert år siden 2002 – kun afbrudt af to år med corona. I sommers gik turen igen til Paris, og ifølge Heidi Frederikke Sigdal er projektet nået et afgørende punkt i sin udvikling.

”Projektet har et unikt potentiale. Der er skabt et stærkt brand, en solid fond og en velsmurt indsamlingsmaskine. Vi er på mange måder nået til et afgørende sted i projektets udvikling, hvor vi skal finde ud af, hvordan projektet skal udvikle sig og forny sig de næste mange år. Det bliver en spændende rejse,” siger hun.

Et kæmpe aktiv

Mark Hemmingsen, bestyrelsesformand i Team Rynkeby Fonden og CEO hos hovedsponsoren Rynkeby Foods A/S, ser Heidi Frederikke Sigdals indtræden i velgørenhedscykelholdets bestyrelse som lidt af et scoop for projektet.

”Heidi Frederikke har, siden hun trak den gule trøje over hovedet første gang i 2016, været et kæmpe aktiv for Team Rynkeby. Hun brænder for projektet, brænder for de børn, vi støtter, og så har hun en spændende profil og nogle stærke kommunikative kompetencer, som bliver vigtige i vores internationale positionering. Derfor er jeg meget glad for, at hun har takket ja til en plads i bestyrelsen,” siger Mark Hemmingsen.

Heidi Frederikke Sigdal er uddannet journalist fra Syddansk Universitet (SDU) i 2003 og har været sportsjournalist på både TV 3 og TV 2. Det var på TV 2 SPORTEN, hun startede som studievært. I dag er hun en del af værtsholdet på Go’ morgen Danmark, og siden 2019 har hun desuden drevet sin egen virksomhed, hvor hun fungerer som kommunikationsrådgiver, moderator og medietræner. Hun sidder desuden i bestyrelsen i MFT Energy A/S.

Privat bor Heidi Frederikke Sigdal i Hareskov By sammen børnene Matilde (12 år) og Charlie (8 år).