Juice            

Juice er 100% ren frugt- eller grøntsagssaft og er aldrig tilsat sukker eller nogen former for tilsætningsstoffer. Juice har et naturligt indhold af sukker fra frugt.
Et glas frugtjuice svarer til 100 gram frugt, så drikker du f.eks. et glas juice om morgenen, har du allerede dækket en sjettedel af dit behov for frugt og grønt på en dag.
I Danmark er 45% af det juice, der drikkes appelsinjuice og 29% er æblejuice. De resterende 26% er enten blandingsjuicer, som er presset af flere forskellige slags frugt, eller mere specielle varianter som tomat, sveske og grape.
Rynkeby tilbyder et bredt sortiment af juice.

Juice fra koncentrat: Appelsinerne håndplukkes i subtropiske områder (typisk Brasilien eller Mexico), og kort efter presses de til appelsinsaft. En appelsin indeholder ca. 55 % juice, og når denne juice inddampes, så reduceres det naturlige vandindhold med ca. 80%. Tilbage er koncentratet, som kommer på frost og fragtes til Europa, hvor samme mængde væske tilsættes koncentratet. Så har vi den gode smag, vi kender fra det meste af den juice, der drikkes i Danmark. Hele processen foregår uden på noget tidspunkt at tilsætte sukker eller kunstige tilsætninger.

Juice ikke fra koncentrat: Appelsinerne håndplukkes i subtropiske områder og kort efter presses de til appelsinsaft. Denne appelsinsaft nedkøles og transporteres til Europa og hældes på karton eller flaske. Så har vi den ekstra gode smag af presset frugt. Hele processen foregår uden på noget tidspunkt at tilsætte sukker eller kunstige tilsætninger.

 

SAFT


Saft er lavet af ufortyndet frugtsaft og er et naturprodukt. Uanset om du vælger sød eller kunstigt sødet saft, får du masser af frugt, når du drikker Rynkebys saft. Rynkeby har to forskellige safttyper:

Sød saft
Som navnet siger, er saften tilsat sukker for at give den fyldige smag, som de fleste mennesker foretrækker.

Blandet saft light/kunstigt sødet
Blandet saft light er tilsat sødestofferne Aspartam og Acesulfam K. Kalorieindholdet er væsentligt mindre end i sød saft og kan derfor være interessant for personer der blot ønsker færre kalorier. Frugtindholdet er højere end i sød saft, da de kunstige sødemidler søder langt mere end sukker. Målt i mængde skal der derfor bruges mindre af de kunstige sødemidler.
Kunstige sødemidler fylder mindre end sukker – derfor indeholder vores Light safter også næsten 100% frugt!”

 

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop