Har du smagt Rynkes Favoritter®?

Rynke elsker frugt, og nu kan du få Rynkes Favoritter® – en hel serie af lækre, frugtbaserede drikkevarer udviklet specielt til børn og barnlige sjæle.

En god smag og en god sag

Rynkes Favoritter® både smager godt og gør godt: Når du køber Rynkes Favoritter®, støtter du nemlig Team Rynkeby Fondens arbejde for kritisk syge børn med 50 øre.

Accepter eksterne cookies for at se videoen.

Vidste du at:

Rynkeby har i over 20 år støttet Team Rynkeby, som samler penge ind til kritisk syge børn. Gennem årene er der indsamlet over 640 millioner kroner, og det har gjort en kæmpe forskel for især kræftramte børn og børn med lungesygdomme.

Testet af børn. Godkendt af far og mor.

Både far, mor og børn er taget med på råd i udviklingen af Rynkes Favoritter®. Alle var enige om, at smagen er det absolut vigtigste, men også de gode råvarer bliver vægtet højt. Børnene har også valgt, at det skal være den seje Rynke med kasket og solbriller, der er på designet.

Til turtasken, skoletasken og sportstasken

Skal der lige lidt med til lækkertørsten på turen eller sportsstævnet? Så er de drikkeklare frugtdrikke og smoothies helt perfekte at lægge i tasken. Den praktiske smoothie fylder ikke ret meget og er nem at give et klem, så man får den tømt til sidste dråbe. Den er ikke tilsat sukker og mætter som en lille snack. De drikkeklare brikker kender du sikkert, og her er sugerøret selvfølgelig i pap. Til eftermiddagshyggen er den sukkerfri frugtdrik oplagt; den skal blot fortyndes i forholdet 1+9.

Vil du lege med Rynke?

Rynke er altid godt selskab! Fat farveblyanterne, download opgaverne og sæt i gang! Her kan man downloade enten en illustration som kan farvelægges, en labyrint eller tegning.