En tour for livet

I 2001fik en Rynkeby-medarbejder en vild idé: At cykle til Paris for at samle penge ind til børn med kræft. 11 ryttere drog afsted og fik samlet 38.000 kr. ind. Team Rynkeby var født.

I dag er Team Rynkeby Fonden en selvstændig velgørenhedsorganisation med Rynkeby som hovedsponsor. I samarbejde med de organisationer, som modtager penge fra Team Rynkeby Fonden, dækker Rynkeby de administrative udgifter. Dermed går alle indsamlede midler til at sikre overlevelsen og et bedre liv for børn med kritisk sygdom.

Team Rynkeby er vokset og består i 2020 af 2.100 cykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 hold i otte lande: Danmark (19 hold), Sverige (16 hold), Norge (9 hold), Finland (8 hold), Færøerne (1 hold), Island (1 hold), Tyskland (1 hold), Schweiz (1 hold) samt et internationalt hold bestående af deltagere fra flere lande i Europa. Deltagerne på Team Rynkeby dækker selv deres egne udgifter til turen.

Team Rynkeby Fonden har siden den allerførste tur i 2002 indsamlet over 424 millioner kroner til børn med kritisk sygdom. Størstedelen af pengene er gået til forskning i børnekræft, og Team Rynkeby Fonden har således sin del af æren for, at op imod 85 procent af alle børn, der får konstateret kræft, overlever.

Rynkeby bakker op om Team Rynkeby, fordi det er et projekt, der kun har vindere: Den enkelte rytter kommer i bedre form og får en oplevelse for livet. Rynkebys medarbejdere er sammen om at nå et fælles mål, og virksomheden er med til at gøre en markant forskel for de vigtigste i verden: Vores børn.

 

Hjælp os med næste etape

Her kan du se, hvad Team Rynkeby har samlet ind siden 2002:

Team Rynkeby donationer 2002-2016

Klik her for at støtte Team Rynkebys indsamling.

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores Webshop

Vil du lave sjov med Rynke

klik her