privatlivspolitik til app'en Rynkes Jungle

Dataindsamling ifm. brug af Rynkes Jungle 

Rynkes Jungle er et spil til iPad, der kan downloades gennem Apple's iTunes App Store. Rynkeby indsamler ikke personlige og identificerbare oplysninger fra slutbrugerne, gennem vores apps. De indsamlede data i app’en er altså anonymiseret og vil ikke anvendes til markedsføring, men udelukkende mhp. at føre statistik over brug af app’ens dele og funktioner, som en hjælp til os til at forbedre designet, funktionaliteten, ydelsen og indholdet i vores apps. Eksempler på de data vi måler, er brug, visninger og tekniske data, herunder den type mobile enhed, du anvender, dit unikke enheds-id, din enheds IP-adresse, din mobiludbyder og dit operativsystem. Vores apps indsamler ikke præcise oplysninger om placeringen af din mobile enhed, men blot hvilket land du befinder dig i. Til dette benyttes Flurry Analytics (se mere her http://www.flurry.com/privacy-policy.html). Hvis du ikke ønsker dette, kan du framelde dig her: http://www.flurry.com/user-opt-out.html.

Push meddelelser

Rynkes Jungle anvender også push-meddelelser i app’en, men kun hvis du har givet din samtykke via den anmodning som vises når app’en åbnes første gang. Hvis du accepterer modtagelse af pushbeskeder, vil vi kunne sende dig beskeder der vedrører app’en som f.eks. nye opdateringer og indhold i app’en.

Brug af mikrofon

Spillet anmoder om adgang til enhedens mikrofon, hvilket er nødvendigt for at bruge spillet med Papegøjen som efterligner hvad du siger i en anderledes stemme. Mikrofonen bruges ene og alene til dette formål og anvendes ikke til andre formål end at optage brugerens stemme i denne spildel. Optagelserne af mikrofonen gemmes alene lokalt i klienten (app’en) og slettes ved afslutning af sessionen. Optagelser fra optagefunktionen er således ikke tilgængelige fr andre end brugeren af applikationen.

Henvendelser og spørgsmål kan rettes til Info@rynkeby.dk 

Applikationen udbydes af:

Rynkeby Foods A/S 

Vestergade 30 

DK-5750 Ringe

 

Sådan startede det

Team Rynkeby: Fra vild idé til velgørenhed

Læs mere

#DelDetGode

Gode historier, der gør hver dag lidt bedre

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop