Kvalitetssikring

FRA JORD TIL BORD

Som en af de første virksomheder i verden er Rynkeby Foods A/S ISO 22000-certificeret og har dermed dokumentation for, at virksomheden ikke kun har styr på kvalitetsstyringen, men også på fødevaresikkerhed fra jord til bord. I november 2015 blev vi opgraderet til FSSC 22000, som har strengere krav til de grundlæggende forudsætninger, f.eks. rengøring og hygiejne, forebyggende vedligehold, terrorsikring, uddannelse og meget mere.

Rynkebys indkøbere besøger leverandører i hele verden og undersøger frugt og bær, så de helt rigtige sorter og den bedste kvalitet vælges til hvert produkt. 

Rynkeby stiller strenge krav til råvarerne, både når det gælder kvalitet og fødevaresikkerhed, men vi stiller også en række etiske krav til sine underleverandører. De skal bl.a. producere uden brug af ulovlig arbejdskraft herunder børnearbejde og overholde internationale regler for miljø og arbejdsforhold. 

Råvarerne ankommer til Rynkeby i tankbil eller i tønder. Før det kommer på vores lager, gennemgår råvarerne en grundig kontrol, hvor det undersøges om alle de krav, Rynkeby stiller til sine råvarer med hensyn til farve, smag, syre, tørstofindhold m.m., overholdes. Ingen råvarer tages i brug, før kontrollen er udført og godkendt. 

Vores færdige juice og saft gennemgår på samme måde en grundig kontrol, dels en sensorisk kontrol udført af et godkendt team af "smagere", og dels en kontrol af fysiske og mikrobiologiske parametre. 

Kvalitetsafdelingen hos Rynkeby Foods består af 3 kvalitetsmedarbejdere samt 3 laboranter og 1 laborantelev. Vi har et stort og moderne laboratorium med alle nødvendige faciliteter, som benyttes af både kvalitetsafdeling og produktudviklingsafdeling.

Sådan startede det

Team Rynkeby: Fra vild idé til velgørenhed

Læs mere

#DelDetGode

Gode historier, der gør hver dag lidt bedre

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop