Kvalitetssikring

Fra jord til bord

Som fødevareproducent er det en selvfølgelighed for Rynkeby Foods at sikre kvalitet og fødevaresikkerhed. Historisk set startede vi ud med ISO 9001 kvalitetscertificering, der blev udvidet til ISO 22000 og efterfølgende opdateret til FSSC 22000 med fokus på fødevaresikkerhed. I dag har vi en IFS certificering. Fælles for standarderne er, at de løbende udvikles og nu bl.a. også fokuserer på risiko for svindel og terror (Food Fraud og Food Defence). 

Rynkeby stiller strenge krav til råvarerne, både når det gælder kvalitet og fødevaresikkerhed, men vi stiller også en række etiske krav til sine underleverandører. De skal bl.a. producere uden brug af ulovlig arbejdskraft herunder børnearbejde og overholde internationale regler for miljø og arbejdsforhold.

Råvarerne ankommer til Rynkeby hovedsageligt i tankbil eller i tønder. I forbindelse med vores presseri modtager vi også frisk frugt og grønt til presning.  Før varerne kommer på vores lager, gennemgår råvarerne en grundig kontrol, hvor det undersøges om alle de krav, Rynkeby stiller til sine råvarer med hensyn til farve, smag, syre, tørstofindhold m.m., overholdes. Ingen råvarer tages i brug, før kontrollen er udført og godkendt.

Vores færdige juice og saft gennemgår på samme måde en grundig kontrol, dels en sensorisk kontrol udført af et godkendt team af "smagere", og dels en kontrol af kemiske og mikrobiologiske parametre.

Kvalitetsafdelingen hos Rynkeby Foods består af 4 kvalitetsmedarbejdere og 4 laboranter. Vi har et stort og moderne laboratorium med alle nødvendige faciliteter, som benyttes af både kvalitetsafdeling og produktudviklingsafdeling.

Sådan startede det

Team Rynkeby: Fra vild idé til velgørenhed

Læs mere

#DelDetGode

Gode historier, der gør hver dag lidt bedre

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop