Juice er 100% ren frugt- eller grøntsagssaft og er aldrig tilsat sukker eller nogen former for tilsætningsstoffer. Juice har et naturligt indhold af sukker fra frugt.
Et glas frugtjuice svarer til 100 gram frugt, så drikker du f.eks. et glas juice om morgenen, har du allerede dækket en sjettedel af dit behov for frugt og grønt på en dag.
I Danmark er 45% af det juice, der drikkes appelsinjuice og 29% er æblejuice. De resterende 26% er enten blandingsjuicer, som er presset af flere forskellige slags frugt, eller mere specielle varianter som tomat, sveske og grape.
Rynkeby tilbyder et bredt sortiment af juice.
 

Juice fra koncentrat: Appelsinerne håndplukkes i subtropiske områder (typisk Brasilien eller Mexico), og kort efter presses de til appelsinsaft. En appelsin indeholder ca. 55 % juice, og når denne juice inddampes, så reduceres det naturlige vandindhold med ca. 80%. Tilbage er koncentratet, som kommer på frost og fragtes til Europa, hvor samme mængde væske tilsættes koncentratet. Så har vi den gode smag, vi kender fra det meste af den juice, der drikkes i Danmark. Hele processen foregår uden på noget tidspunkt at tilsætte sukker eller kunstige tilsætninge

Juice ikke fra koncentrat: Appelsinerne håndplukkes i subtropiske områder og kort efter presses de til appelsinsaft. Denne appelsinsaft nedkøles og transporteres til Europa og hældes på karton eller flaske. Så har vi den ekstra gode smag af presset frugt. Hele processen foregår uden på noget tidspunkt at tilsætte sukker eller kunstige tilsætninger.

 

 

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores Webshop

Vil du lave sjov med Rynke

klik her