<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rynkeby 2016 - 06-09-2016

Vi har en plan: 17 nye Verdensmål


Danskerne skal kende FN’s Verdensmål. På fredag kan de derfor læse om dem på tusindvis af juice fra Rynkeby.

For præcis ét år siden vedtog alle verdens nationer den mest ambitiøse plan for verdens udvikling nogensinde set: FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. 

De 17 mål er en plan for, hvordan vores klode skal se ud i 2030: Vi skal gøre en ende på fattigdom og sult på globalt plan, mindske ulighed, og bekæmpe klimaforandringer. Vi skal alle – kort sagt – kunne leve et godt liv nu og samtidig give verden videre i ordentlig stand til vores børn.

Det kan lykkes, hvis vi alle gør en indsats. Men det kræver, at vi ved, at målene findes. Ifølge Epinion kender næsten hver 5. dansker allerede til Verdensmålene. Det er positivt, men Verdens Bedste Nyheder har sat sig for at alle skal kende målene.

 

Verdensmål på din juice

Fredag morgen d. 9. september kan morgenfriske danskere derfor få Verdensmåls-juice fra Rynkeby og Verdens Bedste Nyheder-avisen på cykelstier, togstationer og centrale pladser i hele landet.

Det er tredje år, at danskerne kan læse Verdens Bedste Nyheder på en Rynkeby-juice. Verdens Bedste Nyheder har lavet morgenevent hver september side 2010. Der er over 150 uddelingssteder i hele Danmark og Grønland. Over 1500 frivillige deler aviser ud, herunder fem borgmestre og 30 folketingspolitikere fra hele det politiske spektrum.

 

Verdens Bedste Nyheder - Rynkeby Æblejuice

 

Sådan startede det

Team Rynkeby: Fra vild idé til velgørenhed

Læs mere

#DelDetGode

Gode historier, der gør hver dag lidt bedre

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop