<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rynkeby 2016 - 21-06-2016

SOMMERKAMPAGNE!

Rigtig mange danskere har deltaget i Rynkebys sommerkampagne i Fakta, hvor man kan få rabat på billetter til en række danske sommerforlystelser.

Husk: Bemærk, max 4 billetter pr. person.
Billetterne er gyldige til d. 1. maj 2017. 

Interessen for kampagnen har været overvældende - og mange tusinde danskere har allerede indløst koder og bestilt billetter. Vores leverandør lover at arbejde på højtryk i sommervarmen for at ekspedere alle bestillingerne, men beder om forståelse for, at det kan tage lidt længere tid end forventet at få ekspederet alle billetterne. 

Desværre har det vist sig, at aftalerne ikke har været på plads med 
Djurs Sommerland, Den Blå Planet og Odense ZOO. Alle der allerede har købt billet til disse forlystelser får dem naturligvis tilsendt, men det er desværre ikke længere muligt at købe billetter til disse tre forlystelser. Vi er kede af den forvirring og irritation dette har betydet - men håber at alle får andre gode oplevelser på en af de mange andre sommerforlystelser.  

Hvis man ikke ønsker at benytte nogle af forlystelserne, er det muligt at få refunderet sine udgifter til de købte safter. Det eneste man skal gøre, er at skrive til refund@rynkeby.dk. Her oplyser man: Navn, adresse, mobil-nummer, registrerings- og kontonummer samt vedhæfter et billede af sin bon.

Rynkeby ønsker alle en fantastisk dejlig sommer 

Sådan startede det

Team Rynkeby: Fra vild idé til velgørenhed

Læs mere

#DelDetGode

Gode historier, der gør hver dag lidt bedre

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop