<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rynkeby 2016 - 15-07-2016

Rynkeby har nu overtaget administrationen af Sommerkampagnen

 

Rynkeby har nu helt overtaget administrationen af Sommerkampagnen og samarbejder ikke længere med 'WeMakeYou'. Vi gør alt, hvad vi kan, for at nå jeres bestillinger hurtigst muligt. Der kan gå op til 10 hverdage, inden du modtager dine billetter, men vi bestræber os på, at du har dem senest 3 hverdage efter, vi har modtaget din bestilling.

 

 1. Jeg har bestilt og betalt for mine billetter gennem ’WeMakeYou’, men jeg har ikke modtaget mine billetter
   
  Du må desværre se bort fra den bestilling, du tidligere har foretaget. Dine penge er imidlertid ikke tabt. Vi vil i stedet bede dig sende en kopi af din betalingsmail samt en kontoudskrift på betalingaf dine billetter til callcenter@rynkeby.dk. Her vil sidde personale klar til at håndtere din henvendelse og sende dig dine billetter.
   
 2. Jeg har bestilt men mangler at modtage en betalingsmail fra ’WeMakeYou': 

  a. Jeg har fortsat mine koder 

  Du må se bort fra den bestilling du tidligere har foretaget. I stedet må vi bede dig lave en ny bestilling med dine gamle koder på Rynkebys web-portal, som du finder via følgende link http://webshop.rynkeby.dk/sommerkampagne-2016
  Så snart du har bestilt igennem Rynkebys web-portal, vil der sidde personale klar til at sende dine billetter hurtigst muligt. 

  b. Jeg har smidt mine koder ud 

  Du sender en mail til callcenter@rynkeby.dk og vedhæfter en kopi af din bekræftelsesmail. Herefter vil du høre nærmere fra os om, hvad du skal gøre. 
   
 3. Jeg har koder, som jeg endnu ikke har indløst 

  Har du endnu ikke indløst dine koder, kan du gøre det ved at benytte følgende link: http://webshop.rynkeby.dk/sommerkampagne-2016.   

  

Vi forstår godt, at ventetid såvel som det ekstra arbejde, der nu ligger i at bestille billetterne skaber frustration hos jer, men det er desværre den eneste måde, vi kan garantere, I får jeres billetter. 

  

Har du andre spørgsmål, så find svar på de hyppigst stillede spørgsmål her: http://www.rynkeby.dk/nyt/q-a.aspx

Sådan startede det

Team Rynkeby: Fra vild idé til velgørenhed

Læs mere

#DelDetGode

Gode historier, der gør hver dag lidt bedre

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop