<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rynkeby 2021 - 19-08-2020

Ny Rynkeby-direktør tiltræder til oktober

 
Den fynske juiceproducent Rynkeby Foods A/S kan d. 1. oktober i år byde velkommen til sin nye administrerende direktør Ivan Thyregod. 
Her afløser den 53-årige vestjyde Peter Frank Andersen på posten og kommer til Rynkeby Foods efter 10 år i ledende stillinger hos Arla Foods.
 
Ivan Thyregod blev i 2010 ansat som kommerciel direktør for Cocio & Arlas mælkebaserede drikkevarer, bl.a var han med til at revitalisere Cocio-mærket og at starte den store europæiske salgssucces Starbucks Ice Coffee op. Siden 2015 og frem til i dag har han beklædt stillingen som Head of Global Commercial Excellence – Channel & Customer Development og ledet salgsdirektørgruppen og de underliggende salgsteams for Category, Customer Service & Demand Planning samt e-commerce på tværs af Europa.
 
Esbjergenseren har en cand.merc i International Afsætning, og siden har karrieren budt på en årrække hos Procter & Gamble og stillinger som salgs- og marketingdirektør hos Odense Marcipan og Kelsen Group. 
 
”Vi har været igennem en rigtig god og grundig rekrutteringsproces, så vi føler os helt sikre på, at Ivan med sin stærke internationale, kommercielle baggrund og brede forretningsforståelse på tværs af hele værdikæden er den rigtige person til at lede Rynkeby Foods‘ fortsatte succesrige rejse. Vi vil gerne ønske ham et varmt velkommen til Rynkeby Foods, når han starter sit virke hos os d. 1. oktober,” siger Ulrich Bunk, Rynkeby Foods’ bestyrelsesrepræsentant for ejeren, tyske Eckes-Granini Group. 
 
Ivan Thyregod indtræder også som medlem af Eckes-Granini Executive Management Team og ser frem til de nye udfordringer. 
 
”Jeg ser meget frem til at møde medarbejderne og blive en del af Rynkeby Foods og Eckes-Granini. Jeg har gennem hele processen været imponeret af både den dedikation, jeg har mødt, og de investeringer, som Eckes-Granini har lavet i Rynkeby Foods’ produktionsapparat. Det vidner om en stor tiltro, og jeg glæder mig til at medvirke til den fortsatte udvikling af Eckes-Granini Rynkeby Foods. Jeg er også meget ydmyg overfor at blive en del af en stærk kultur, som blandt andet har fostret en af de mest succesfulde charity-projekter i Nordeuropa med Team Rynkeby. Det vil jeg glæde mig til at deltage aktivt i,” siger Ivan Thyregod. 
 
Privat er Ivan Thyregod bosat i Strib ved Middelfart med sin kone og to teenagebørn. 
 

 

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores Webshop

Vil du lave sjov med Rynke

klik her