<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rynkeby 2016 - 06-03-2017

Jørgen Dirksen stopper som CEO for Rynkeby Foods A/S


Efter 17 år i spidsen for en af Danmarks mest kendte fødevarevirksomheder, har Jørgen Dirksen besluttet at forlade selskabet, for at få tid til andre aktiviteter. Jørgen Dirksen fortsætter dog nogle måneder endnu, hvor han vil hjælpe med at finde sin efterfølger som CEO for Rynkeby, ligesom han vil sikre virksomheden og efterfølgeren en smidig og god overdragelse.

Jørgen Dirksen efterlader et stærkt Rynkeby, der på alle måder er stærkere, større og mere fremtidssikret. Omsætningen er mere end fordoblet, overskuddet er mangedoblet, og der er foretaget betydelige investeringer i udviklingen af nye produkter og i udviklingen af produktionen i Ringe. Rynkeby er i dag ikke bare en af Danmarks største fødevarevirksomheder, men med Team Rynkeby Fonden, også en af Danmarks største og mest kendte velgørende organisationer.

Rynkeby Foods A/S blev i foråret 2016 købt af den tyske Eckes-Granini Group. Med opkøbet er produktionen i Ringe blevet styrket og strategien er på plads. Rynkeby Foods A/S har aldrig været stærkere, og dermed føler Jørgen Dirksen at tiden er den rette til, at en ny CEO kan føre Rynkeby videre.

Jørgen Dirksen vil også sikre at hjertebarnet, Team Rynkeby Fonden, kommer sikkert videre. Jørgen Dirksen fortsætter som formand for fondens bestyrelse, men vil med tiden blive afløst af den nye CEO for Rynkeby Foods A/S. Siden starten i 2002 er Team Rynkeby vokset til verdens største velgørenhedscykelhold med cykelhold i hele Skandinavien. Fredag den 7. april vil 163.000 skoleelever fra skoler i Danmark, Sverige, Norge og Finland deltage i årets Rynkeby skoleløb. Takket være Jørgen Dirksens ihærdige arbejde har Team Rynkeby Fonden uddelt 209 mio. kroner til velgørende projekter. Sidste år indsamlede Team Rynkeby Fonden 65,7 mio. kroner i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island.

Jørgen Dirksen startede som 25-årig karrieren hos sæbe- og kosmetikproducenten Blumøller, der i dag er en del af Unilever. Jørgen Dirksen har også været adm. direktør for agenturfirmaet Unicare samt arbejdet for chokolade- og konfektureproducenten Toms Fabrikker, som han kom til i 1995. Først som ansvarlig for det internationale salg og senere salgs- og marketingdirektør, indtil han i 2000 kom til Rynkeby.

Jørgen Dirksen er 62 år, og er allerede nu engageret i en række virksomhedsbestyrelser, et engagement der nu bliver mere tid til. Jørgen Dirksen er indtil den kommende generalforsamling, formand for branchefællesskabet DI Fødevarer, og er bestyrelsesmedlem i DIs hovedbestyrelse samt bestyrelsesmedlem i den europæiske fødevarebrancheforening FoodDrinkEurope.

Sådan startede det

Team Rynkeby: Fra vild idé til velgørenhed

Læs mere

#DelDetGode

Gode historier, der gør hver dag lidt bedre

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop