Rynkeby
ForsideRynkes Favoritter®Om JuiceNyhed

Rynkeby Foods bag nyt firmahold i Team Rynkeby

Rynkeby Foods etablerer som den første virksomhed et firmahold for medarbejdere og forretningsforbindelser i regi af velgørenhedsprojektet Team Rynkeby. Juicefabrikanten vil med nyskabelsen sætte fokus på teambuilding, medarbejderkultur, sundhed og velgørenhed.

Når de gule velgørenhedsryttere fra Team Rynkeby træder i pedalerne til fordel for kritisk syge børn, er de i Danmark organiseret i 22 hold fordelt geografisk rundt i landet.
Nu etablerer Rynkeby Foods det 23. hold, som samtidig bliver en nyskabelse i velgørenhedsprojektets mangeårige historie. Juicefabrikanten med hovedsæde i Ringe har som den første virksomhed oprettet et rendyrket firmahold.

Team Rynkeby startede som en idé blandt vores medarbejdere hos Rynkeby Foods. Som virksomhed har vi gennem alle årene været dybt involveret i projektet, og mange af vores medarbejdere har været med på det lokale hold i Ringe. Nu etablerer vi imidlertid et hold, som bliver et rendyrket firmahold. Det bygger på de samme værdier, som har gjort Team Rynkeby til et af Europas største velgørenhedsprojektet, men her får vi samtidig mulighed for at forme holdet, så det også passer til vores andre CSR-aktiviteter”, siger adm. direktør Mark Hemmingsen om holdet, der også får virksomhedens navn, Team Rynkeby Foods.

En motor for Rynkebys kulturarbejde

Et firmahold bygger altså på akkurat de samme værdier som Team Rynkeby med mantraet om at gøre noget godt for andre, gøre noget godt for en selv og at gøre det i et forpligtende fællesskab. Og sagen er den samme, nemlig at indsamle penge til kritisk syge børn og deres familier.
Men med muligheden for at etablere regulære firmahold åbner Team Rynkeby Fonden for, at en given virksomhed kan få råderet over holdet og selv invitere sine ansatte eller relationer med ombord.
Den mulighed vil Rynkeby Foods bruge til at sætte fokus på teambuilding, medarbejderkultur, sundhed og velgørenhed.
”Vi vil bruge Team Rynkeby Foods til året igennem at sætte fokus på sammenhold og bygge stærke teams internt i vores organisation. Gennem træningen og forberedelserne i et lidt bredere perspektiv fra eks. kost og ernæring til indsamling vil vi også arbejde med sundhed og samtidig gerne nudge vores kolleger til charity. Vores kulturarbejde er selvfølgelig ikke begrænset til Team Rynkeby Foods, men holdet bliver en slags motor for det. Generelt tror jeg på, at det er vigtigt, at vi som arbejdsplads kan tilbyde vores medarbejdere en sjov oplevelse og samtidig gøre det mere tilgængeligt for medarbejderne at gøre noget godt for andre,” forklarer Mark Hemmingsen, som også har en del af sine medarbejdere med som deltagere på det lokale Team Rynkeby-hold i Ringe igen i år.
I alt skal 53 ansatte på den måde deltage i Team Rynkeby på enten firmaholdet eller Ringe-holdet i sæsonen 22/23. De får hver især et tilskud på 4000 kr. fra Rynkeby til at sænke deres omkostninger ved at være med. Oveni får medarbejderne også lov til at cykle i arbejdstiden, da turen til Paris betragtes som en alm. arbejdsuge.

Tour-tinder på menuen

Team Rynkeby Foods kommer udover ansatte fra Rynkeby også til at bestå af forretningsforbindelser og relationer. De kan se frem til en noget anderledes tur end den klassiske rejse fra Danmark til Paris på to hjul.
Team Rynkeby Foods starter med en etape omkring Nieder-Olm i Tyskland, hvor Rynkeby Foods’ ejer Eckes-Granini har hovedsæde.
Derefter står den på fire dage i Alperne, hvor en række Tour-tinder skal bestiges afsluttende med en enkeltstart op ad Alpe d’Huez. Dernæst går turen gennem vinmarkerne ved Sancerre til den store afslutning i Paris sammen med de mange andre Team Rynkeby-ryttere.

”Målet har været, at vi gerne vil kombinere et besøg hos vores ejer Eckes-Granini med både nogle ganske udfordrende og spektakulære dage i Alperne, men også har plads og tid til teambuilding og samvær uden cyklen. Og så mødes vi selvfølgelig i Paris til sidst med alle de andre hold til den store finale,” siger Mark Hemmingsen.
Det bliver efter planen muligt for andre virksomheder at lave et firmahold i regi af Team Rynkeby fra næste sæson 23/24. Eventuelle spørgsmål om mulighederne ved et firmahold kan rettes til Jørgen H.K. Jepsen, General Manager for Team Rynkeby Fonden på telefon 2020 3616.

Rynkeby Foodservice

Rynkeby Foods A/S Vestergade 30 DK-5750 Ringe Tel. +45 63 62 32 00 E-mail: info@rynkeby.dk

Rynkeby

© 2022 Rynkeby Foods A/S

All rights reserved.