En tour for livet

I 2001 fik en Rynkeby-medarbejder en vild idé: At cykle til Paris og samle penge ind til kræftramte børn. 11 ryttere drog afsted og fik samlet 38.000 kr. ind. Team Rynkeby var født.

I dag er Team Rynkeby Fonden en selvstændig velgørenhedsorganisation med Rynkeby som hovedsponsor. Rynkeby dækker de administrative udgifter, så alle indsamlede midler går ubeskåret til kræftramte børn.

Team Rynkeby er vokset og bestod i 2015 mere end 1400 motionscykelryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge og Færøerne . Deltagerne betaler deres egne udgifter til turen

Det er gennem årene blevet til omkring 143 millioner kroner på nordisk plan. En støtte, der har medvirket til, at 4 ud af 5 ramte børn i dag vinder over kræften.
Rynkeby bakker op om Team Rynkeby, fordi det er et projekt, der kun har vindere: Den enkelte rytter kommer i bedre form og får en oplevelse for livet. Rynkebys medarbejdere er sammen om at nå et fælles mål, og virksomheden er med til at gøre en markant forskel for de vigtigste i verden: Vores børn.

Sander og hans familie er blandt dem der har fået hjælp fra Børnecancerfonden:

Hjælp os med næste etape

Her kan du se hvad Team Rynkeby har samlet ind siden 2002.

Se hvordan du kan støtte kampen mod børnecancer.

Læs mere om Team Rynkeby 

En stor markant nyhed!

Start dagen med et Rynkeby Ingefær eller Aronia shot

Læs mere

Besøg Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cykler hvert år til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Besøg Team Rynkeby

Rynke

Mangler du en sød Rynkebamse?
Så besøg vores

Webshop